251595
Książka
W koszyku
(Biblioteka Zdrowego Życia)
Dzięki książce czytelnik dowie się, jak skomponować prawidłową dietę, zmniejszającą stężenie cholesterolu (który jest jednym z czynników ryzyka zawału serca i udaru mózgu), jakie są mechanizmy przemiany tłuszczów i cholesterolu w organizmie. Autor podaje liczne przepisy na potrawy, które skutecznie przyczyniają się do obniżania stężenia cholesterolu
Status dostępności:
Wypożyczalnia dla dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. W 61 [Wypożyczalnia] (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Na okładce drugi podtytuł: sałatki i przekąski, potrawy mięsne, z ryb i bezmięsne, desery i wypieki.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej