251425
Book
In basket
"Ogniem i dymem. Niebanalne przepisy. Nie tylko z warzyw" zabierze Cię w podróż po nowych, wyjątkowych i niespotykanych smakach oraz zapachach. Odkryj jak opiec, przyrumieniać, uprażyć warzywa na ogniu i sprawić, by cebula stała się słodka, bakłażan przeszedł smakowitym dymem, a buraki nabrały pięknego brązowego koloru. Przyrządzanie warzyw na ogniu, to znacznie więcej niż tylko pieczenie na grillu. Niektóre jarzyny można żarzyć bezpośrednio na gorącym węglu, inne opiekać na ruszcie albo po prostu wędzić.
Availability:
Wypożyczalnia dla dorosłych
There are copies available to loan: sygn. W 64 [Wypożyczalnia] (1 egz.)
Notes:
Tytuł oryginału: Eld rök grönt, 2019
General note
Na okładce podtytuł: placki, grzyby, wegeburgery, owoce, desery.
Bibliography, etc. note
Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again