Kielesińska Agata
Sortowanie
Źródło opisu
Zbiory MBP
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Publikacje naukowe
(2)
Dostępność
tylko na miejscu
(2)
Placówka
Czytelnia dla dorosłych
(2)
Autor
Sekuła Aleksandra
(2469)
Kozioł Paweł
(2013)
Kotwica Wojciech
(782)
Kowalska Dorota
(664)
Kochanowski Jan
(469)
Kielesińska Agata
(-)
Krzyżanowski Julian
(424)
Fabianowska Małgorzata
(354)
Sienkiewicz Henryk (1846-1916)
(341)
Mickiewicz Adam
(331)
Steel Danielle (1947- )
(318)
Żeleński Tadeusz (1874-1941)
(311)
Otwinowska Barbara
(309)
Roberts Nora (1950- )
(300)
Zarawska Patrycja
(274)
Trzeciak Weronika
(262)
Konopnicka Maria
(260)
Popławska Anna
(248)
Drewnowski Jacek
(239)
Boy-Żeleński Tadeusz
(238)
Leśmian Bolesław
(233)
Krasicki Ignacy
(229)
Włodarczyk Barbara
(223)
Kraszewski Józef Ignacy (1812-1887)
(219)
King Stephen (1947- )
(218)
Shakespeare William (1564-1616)
(216)
Disney Walt
(215)
Drewnowski Jacek (1974- )
(214)
Żeromski Stefan (1864-1925)
(202)
Goliński Zbigniew
(201)
Dug Katarzyna
(198)
Baczyński Krzysztof Kamil
(194)
Ławnicki Lucjan
(194)
Christie Agatha (1890-1976)
(191)
Domańska Joanna (1970- )
(189)
Mazan Maciejka
(187)
Cieślik Donata
(186)
Dybała Paweł (1981- )
(184)
Prus Bolesław (1847-1912)
(182)
Chotomska Wanda (1924- )
(179)
Szulc Andrzej
(174)
Webb Holly
(170)
Chmielewska Joanna (1932-2013)
(168)
Siemianowski Roch (1950- )
(168)
Rzehak Wojciech
(166)
Jachowicz Stanisław
(159)
Braiter Paulina (1968- )
(154)
Mosiewicz Maria
(154)
Marciniakówna Anna
(147)
Sandemo Margit (1924- )
(145)
Zimnicka Iwona
(145)
Konopnicka Maria (1842-1910)
(144)
Hesko-Kołodzińska Małgorzata
(143)
Iwaszkiewicz Jarosław
(143)
Kasdepke Grzegorz (1972- )
(143)
Birek Wojciech (1961- )
(139)
Mróz Remigiusz (1987- )
(139)
Słowacki Juliusz (1809-1849)
(139)
Lech Justyna
(138)
Spirydowicz Ewa
(137)
Rolando Bianka
(131)
Cholewa Piotr W
(130)
Markiewicz Henryk
(129)
Możdżyńska Aldona
(125)
Siewior-Kuś Alina
(125)
Szancer Jan Marcin
(125)
Dobrzańska-Gadowska Anna
(124)
Polkowski Andrzej
(122)
Naczyńska Zuzanna
(120)
Czechowicz Józef
(119)
Kijowska Elżbieta (1950- )
(119)
Olejnik Donata
(119)
Strzałkowska Małgorzata (1955- )
(119)
Sidorkiewicz Tomasz
(116)
Mickiewicz Adam (1798-1855)
(114)
Orzeszkowa Eliza (1841-1910)
(113)
Tuwim Julian (1894-1953)
(113)
Szypuła Wojciech
(111)
Królicki Zbigniew A. (1954- )
(109)
Grabowski Andrzej
(107)
Nesme Alexis
(106)
Williams Sophy
(106)
Głowińska Anita
(105)
Liebert Jerzy
(105)
Popławska Anna (filolog)
(105)
Zadura Janusz (1968- )
(105)
Courths-Mahler Jadwiga (1867-1950)
(104)
Montgomery Lucy Maud (1874-1942)
(104)
Skowrońska Emilia
(104)
Dąbrowska Maria (1889-1965)
(103)
Lenin Włodzimierz (1870-1924)
(102)
Strzelec Małgorzata
(102)
Tkaczyszyn-Dycki Eugeniusz
(102)
Napierski Stefan
(101)
Słowacki Juliusz
(101)
Wyżyński Tomasz
(101)
Mortka Marcin (1976- )
(99)
Supeł Barbara
(99)
Wilusz Tomasz
(99)
Braiter Paulina
(98)
Brzechwa Jan
(98)
Rok wydania
2000 - 2009
(2)
Okres powstania dzieła
2001-
(2)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Odbiorca
Studenci
(1)
Szkoły wyższe
(1)
Temat
Cukrownictwo
(2)
Drób
(2)
Mięso
(2)
Przemysł rolno-spożywczy
(2)
Przemysł rybny
(2)
Substancje dodatkowe do żywności
(2)
Tłuszcze jadalne
(2)
Zboże
(2)
Żywność
(2)
Żywność pochodzenia zwierzęcego
(2)
Cukier
(1)
Grzyby jadalne
(1)
Jajka
(1)
Koncentraty spożywcze
(1)
Kontrolowana atmosfera (przechowalnictwo)
(1)
Mleczarstwo
(1)
Mleko
(1)
Owoce
(1)
Produkty i przetwory zbożowe
(1)
Produkty mleczne
(1)
Przemysł owocowo-warzywny
(1)
Przetwory owocowo-warzywne
(1)
Przetwory ziemniaczane
(1)
Przyprawy
(1)
Rolnictwo
(1)
Rośliny przemysłowe
(1)
Rośliny włókniste
(1)
Rybołówstwo
(1)
Rynek produktów rolnych
(1)
Substancje wzmacniające smak
(1)
Surowce roślinne
(1)
Surowce zwierzęce
(1)
Technologia żywności
(1)
Unia Europejska (UE)
(1)
Warzywa
(1)
Ziemniaki
(1)
Żywność przetworzona
(1)
Temat: miejsce
Polska
(2)
Gatunek
Podręcznik
(2)
Dziedzina i ujęcie
Gospodarka, ekonomia, finanse
(2)
Rolnictwo i leśnictwo
(2)
2 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
Publikacja zawiera podstawowe wiadomości z zakresu procesów technologii przemysłu spożywczego. Jest próbą określenia problematyki zachodzących zmian restrukturyzacyjnych i wymaganych dostosowań do wymogów Unii Europejskiej w poszczególnych sektorach rolnictwa, określenia uwarunkowań rozwojowych w procesach integracyjnych, porównaniu naszego rolnictwa z rolnictwem Unii Europejskiej.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia dla dorosłych
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. C 338 [Czytelnia] (1 egz.)
Książka
W koszyku
Publikacja zawiera podstawowe wiadomości z zakresu procesów technologii przemysłu spożywczego. Jest próbą określenia problematyki zachodzących zmian restrukturyzacyjnych i wymaganych dostosowań do wymogów Unii Europejskiej w poszczególnych sektorach rolnictwa, określenia uwarunkowań rozwojowych w procesach integracyjnych, porównaniu naszego rolnictwa z rolnictwem Unii Europejskiej.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia dla dorosłych
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. C 338 [Czytelnia] (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej